Belangrijke vragen

Vragen en antwoorden

Mijn Tablet Nexus 7 is vastgelopen en doet niets meer.

Op het moment dat de Nexus 7 vastloopt en het slotje is niet meer omhoog te bewegen dan is het zaak om de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. De Nexus 7gaat dan uit. Geef nu drie klapjes op de achterkant van het toestele en zet hem opnieuw aan met de aan/uit knop. Herhaal dit eventueel een aantal keren.

De magneet die de Nexus 7 automatisch in de slaapstand brengt blijft wel eens hangen en wordt door de tikjes weer los gemaakt.

 Kan ik in mijn contacten op de Ipad ook groepen aanmaken?  Op de Ipad kan dat niet direct in de app Contacten. Om groepen aan te maken moet je naar ICloud.com en je daar aanmelden met je Apple-ID en wachtwoord. Dit doe je dan op een andere PC. Je kiest daarna voor Contacten en dan staat bij groepen onderaan links een plusje om een nieuwe groep aan te maken. Deze groep kun je dan op je Ipad vullen met contacten.
Hulp voor slechtzienden? Als hulp voor slechtzienden bij het gebruik van een Android tablet is er de app Claria Zoom. Deze app vergroot het startscherm en kan verschillende applicaties starten in een vergroot scherm. Ook het lettertype en het contrast kan worden aangepast.

 

 

/

Voskes Web Design & Development  © 2017